Șofer băut și fără permis, arestat după ce a provocat un accident rutier. El avea o alcoolemie de 2,30 mg/l

Accident provocat de un șofer cu alcoolemie de 2.30mg/l. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost arestat preventiv, după ce a provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii au stabilit că șoferul nu are permis și avea o alcoolemie de 2,30 mg/l alcool pur în sânge.

Un barbat de 29 de ani a condus pe data de 31 ianuarie, în jurul orei 20.45, un autoturism pe strada Viorelelor din municipiul Constanța, iar la intersecția cu strada Steluței a provocat un accident soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii rutieri constănțeni au ajuns la fața locului, iar în urma verificărilor au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta emana halenă alcoolică și a refuzat să fie testat cu aparatul Drager, dar s-a supus recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 1 februarie barbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 2 februarie, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând arestarea pentru 30 de zile. El avea o alcoolemie de 2,30 mg/l alcool pur în sânge.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*