Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 26.000 de lei, descoperite la Vama Veche

Bunuri contrafăcute, de peste 26.000 de lei, descoperite la Vama Veche. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră din Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, peste 100 de perechi de pantofi sport, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-a prezentat, duminică dimineață, pentru a intra în țară, un autocar care efectuează curse regulate Turcia – România. În urma controlului efectuat asupra autocarului, polițiștii de frontieră au descoperit în locul rezervorului din partea dreaptă a acestuia mai multe pungi în care se aflau 107 perechi pantofi sport, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile aparțineau conducătorului autocarului, un cetățean turc, în vârstă de 63 de ani.

Produsele, în valoare de aproximativ 26.750 de lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*