Ciobanul împușcat în picior după ce a amenințat un echipaj de poliție, în Mihai Viteazu, a fost arestat preventiv

Făptuitorul a fost arestat preventiv. FOTO diegoattorney
Mandate de arestare preventivă pentru doi bărbați implicați în trafic de persoane

Ciobanul care a fost împușcat în picior de polițiștii din Cogealac, după ce acesta, surprins la pășunat ilegal într-o zonă cu o cultură agricolă din Mihai Viteazu, i-a amenințat pe oamenii legii și apoi a încercat să scape cu fuga, a fost arestat preventiv.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în urma unei sesizări făcute în noaptea de 2 septembrie, cu privire la faptul că în extravilanul localității constănțene Mihai Viteazu un bărbat ar fi intenționat sa pășuneze o turmă de capre pe o cultură agricolă, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac. Ajunși în zona respectivă, polițiștii ar fi fost amenințați cu acte de violență de către cioban, aceasta având asupra sa o furcă și manifestând un comportament agresiv, și au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliție. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor și s-a manifestat agresiv, fugind de la fața locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, ciobanul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar în cursul zilei de miercuri a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*