Ciobanul împușcat în picior după ce a amenințat un echipaj de poliție, în Mihai Viteazu, a fost arestat preventiv

Făptuitorul a fost arestat preventiv. FOTO diegoattorney
FOTO diegoattorney

Ciobanul care a fost împușcat în picior de polițiștii din Cogealac, după ce acesta, surprins la pășunat ilegal într-o zonă cu o cultură agricolă din Mihai Viteazu, i-a amenințat pe oamenii legii și apoi a încercat să scape cu fuga, a fost arestat preventiv.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în urma unei sesizări făcute în noaptea de 2 septembrie, cu privire la faptul că în extravilanul localității constănțene Mihai Viteazu un bărbat ar fi intenționat sa pășuneze o turmă de capre pe o cultură agricolă, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac. Ajunși în zona respectivă, polițiștii ar fi fost amenințați cu acte de violență de către cioban, aceasta având asupra sa o furcă și manifestând un comportament agresiv, și au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliție. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor și s-a manifestat agresiv, fugind de la fața locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, ciobanul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar în cursul zilei de miercuri a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*