FOTO Bărbat rănit grav într-un accident rutier petrecut în Constanța după ce o șoferiță de 70 de ani nu a acordat prioritate UPDATE Bărbatul a murit în spital

Grav accident rutier petrecut pe strada Soveja din Constanța. FOTO IPJ Constanța
Grav accident rutier petrecut pe strada Soveja din Constanța. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr de 26 de ani a fost rănit grav după ce, vineri după-amiază, a fost implicat într-un accident rutier pe strada Soveja din municipiul Constanța pentru că o femeie în vârstă de 70 de ani nu a acordat prioritate în momentul în care a ieșit de pe o stradă secundară.

„Vineri în jurul orei 16.30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre strada Tulcei către strada Soveja, iar la intersecția cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, pe strada Soveja, banda a doua, dinspre bulevardul Tomis către strada Ștefăniță Vodă. În urma coliziunii, mașina condusă de tânăr s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani”, au transmis polițiștii constănțeni.

În urma accidentului, bărbatul a fost rănit grav, fiind transportat la spital. Potrivit cadrelor medicale de la Ambulanță, în urma accidentului tânărul a suferit un traumatism cranian grav, ajungând la spital în stare de inconștiență.

„La camera de resuscitare a întrat în stop cardiac, dar a fost resuscitat cu succes. Pacientul prezenta funcții vitale”, au precizat sursele citate.

UPDATE

Ulterior, tânărul a intrat într-un nou stop cardiac, iar de data aceasta cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind declarat decesul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*