Șofer băut, rănit ușor după ce s-a răsturnat cu mașina la ieșirea din Ovidiu

Un tânăr de 26 de ani a fost rănit ușor, sâmbătă dimineață, după ce, aflat în stare de ebrietate, s-a răsturnat cu mașina pe drumul dintre Ovidiu și Nazarcea.

Potrivit polițiștilor constănțeni, sâmbătă dimineață, în jurul orei 06.30, un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism pe DJ 228A, în afara orașului Ovidiu, dinspre A4 către localitatea  Nazarcea, iar la un moment dat, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului, tânărul a fost rănit ușor.

Ulterior, polițiștii au stabilit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*