Trei persoane au fost rănite după ce s-au răsturnt cu mașina. Accidentul a avut loc în apropierea localității Lumina

Mașină răsturnată în zona localității Lumina

Trei persoane au fost rănite sâmbătă, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, accidentul având loc în apropierea localității Lumina.

Un bărbat de 40 de ani conducea un autoturism sâmbătă, în jurul orei 13.45, pe DN 22, în afara localității Lumina, dinspre Tulcea către Constanţa. La un moment dat, din cauza neatenţiei în conducere, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

În urma accidentului au fost răniți șoferul și două pasagere, de 53 de ani și de 29 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*