Un individ rupt de beat a pus la pământ un stâlp de beton cu mașina pe care o conducea

Șoferul beat s-a răsturnat cu mașina și a doborât un stâlp. FOTO IPJ Constanța

Este o vorbă că fiecare bețiv are Dumnezeul său, iar pentru un individ inconștient acest lucru i s-a confirmat sâmbătă după amiază. Beat, s-a urcat la volan și a provocat un accident spectaculos, dar din care a scăpat cu răni ușoare.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 45 de ani, a condus un autoturism pe DC 28, în localitatea Izvoru Mare.  Aici, în dreptul km 6 a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnăndu-se în afara părții carosabile și intrând în coliziune cu un stâlp. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. În urma testării cu etilotestul a rezultat 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*