Un individ rupt de beat a pus la pământ un stâlp de beton cu mașina pe care o conducea

Șoferul beat s-a răsturnat cu mașina și a doborât un stâlp. FOTO IPJ Constanța

Este o vorbă că fiecare bețiv are Dumnezeul său, iar pentru un individ inconștient acest lucru i s-a confirmat sâmbătă după amiază. Beat, s-a urcat la volan și a provocat un accident spectaculos, dar din care a scăpat cu răni ușoare.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, de 45 de ani, a condus un autoturism pe DC 28, în localitatea Izvoru Mare.  Aici, în dreptul km 6 a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnăndu-se în afara părții carosabile și intrând în coliziune cu un stâlp. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. În urma testării cu etilotestul a rezultat 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*