Sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Tomis cu strada Tulcea va fi oprit total pentru lucrări de modernizare

Intersecția bulevardului Tomis cu strada Tulcea. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că de miercuri, 8 mai, începând cu ora 08:00 și până pe 10 mai, semafoarele din intersecția bulevardului Tomis cu strada Tulcea  vor fi complet oprite pentru a permite echipelor să intervină.

Se vor monta stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite.

Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de reprezentanți ai poliției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*