Fără apă caldă și căldură pentru constănțenii din zona Pod I.C. Brătianu

Caloriferele rămân reci. FOTO Adrian Boioglu
Constănțeni fără apă caldă și căldură

Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe str.Verde nr.1 , nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum si a încălzirii în zona Pod I.C. Brătianu.

Echipele de intervenție ale Societații Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei.

Reprezentanții Societății Termoficare Constanța SRL estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum si încălzirii în cursul zilei de azi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*