Bărbat reținut pentru trafic de droguri

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

La data de 15 februarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit IPJ Constanța, din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024, persoana bănuită ar fi comercializat droguri de mare risc (4-CMC) și substanțe psihoactive (2 MMC), către consumatori din județul Constanța,  încasând sume cuprinse între 600 și 800 de lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate astăzi, 15 februarie, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

De asemenea, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea persoanei cercetate, ulterior fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*