Aproape 450 de amenzi, aplicate de polițiștii constănțeni, săptămâna trecută, pentru depășirea limitei legale de viteză

Acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, împreună cu toate formațiunile rutiere județene, au organizat în cursul săptămânii trecute acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Astfel potrivit IPJ Constanța, în urma acestor activități au fost aplicate 1.146 de sancțiuni contravenționale, dintre care 441 pentru depășirea limitei legale de viteză, în valoare totală de peste 232.000 de lei.

Totodată, au fost constatate două infracțiuni, fiind reținute 90 permise de conducere, dintre care 47 pentru depășirea limitei legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 27 de certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*