Serviciul de Pemise Auto și Înmatriculări se mută la Pavilionul Expozițional Constanța. Programarile se fac și online

Permis de conducere. FOTO Adrian Boioglu
Permis de conducere. FOTO Adrian Boioglu

Începutul de an 2018 vine cu o schimbare pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. De la 3 ianuarie, acesta îşi va desfăşura activitatea în incinta Pavilionului Expoziţional din Staţiunea Mamaia, Bd. Mamaia nr. 331A.

Începând cu aceeaşi dată, pentru eliminarea timpului de aşteptare la ghişeu, preschimbarea permiselor de conducere se va efectua exclusiv pe bază de programare on-line.

În vederea desfăşurării operaţiunilor necesare pentru mutarea sediului, în ziua de 29.12.2017 nu se va lucra cu publicul. Persoanele care s-au programat on-line la data respectivă se pot prezenta la noul sediu la data de 03.01.2018, conform orei de programare.

Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere nu se va suspenda şi se va desfăşura conform planificării în ziua de 29.12.2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*