Service-uri auto, controlate de polițiștii de la Transporturi: au rezultat amenzi de 3.200 de lei

Mașină de Poliție

Polițiștii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, împreună cu polițiști din cadrul IPJ Constanța, polițiști locali și reprezentanți ai Gărzii de Mediu, au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale și a privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Cu ocazia acțiunii, au fost verificate 5 puncte de lucru ale unor operatori economici cu obiect de activitate repararea și întreținerea autovehiculelor, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.200 de lei. De asemenea, s-a dispus suspendarea activității unui operator economic neautorizat.

Totodată, s-a constatat săvârșirea infracțiunii de folosire a creditului societății în folosul propriu, de către administratorul unei societăți comerciale, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Verificările sunt continuate și de către Garda de Mediu Constanța, pentru dispunerea măsurilor din competență. La acest moment, prejudiciul este de aproximativ 175.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*