Tineri cercetați penal după ce au încercat să scape cu fuga de un filtru al polițiștilor din Topraisar

Tineri cercetați penal după ce au încercat să scape cu fuga de un filtru al polițiștilor din Topraisar

Patru tineri sunt cercetați de poliţiştii constănțeni după ce, aflându-se, luni dimineață, într-un autoturism, au încercat să fugă de un filtru al polițiștilor din Topraisar. Oamenii legii au constatat ulterior că șoferul mașini nu poseda permis de conducere.

Potrivit IPJ Constanța, luni dimineață, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa dinspre comuna Topraisar către Mereni.

„Deoarece conducătorul auto a refuzat să se conformeze indicațiilor, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. După aproximativ treizeci de metri, din autoturism au coborât patru tineri care au încercat să fugă, fiind prinși și identificați de polițiști”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana care a condus autoturismul, un tânăr de 19 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*