Tineri cercetați penal după ce au încercat să scape cu fuga de un filtru al polițiștilor din Topraisar

Tineri cercetați penal după ce au încercat să scape cu fuga de un filtru al polițiștilor din Topraisar

Patru tineri sunt cercetați de poliţiştii constănțeni după ce, aflându-se, luni dimineață, într-un autoturism, au încercat să fugă de un filtru al polițiștilor din Topraisar. Oamenii legii au constatat ulterior că șoferul mașini nu poseda permis de conducere.

Potrivit IPJ Constanța, luni dimineață, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa dinspre comuna Topraisar către Mereni.

„Deoarece conducătorul auto a refuzat să se conformeze indicațiilor, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. După aproximativ treizeci de metri, din autoturism au coborât patru tineri care au încercat să fugă, fiind prinși și identificați de polițiști”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana care a condus autoturismul, un tânăr de 19 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*