FOTO Accident la intrarea în Valu lui Traian, în zona pădurii

În urma imapctului, cele două autoturisme au ajuns în afara părții carosabile. FOTO IPJ Constanța

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier înregistrat în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN 3, la intrarea în localitatea Valu lui Traian. Din cauza vitezei și neatenției, două autoturisme au intrat în coliziune, iar una dintre ele a fost proiectată și într-un copac. 

Accidentul s-a produs potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în data de  22 decembrie, ora 00.30. Un tânăr de 22 ani a condus un autoturism pe DN 3, pe a doua banda, dinspre Constanța către Valu lui Traian. Când a ajuns în zona de pădure, a fost luat prin surprindere de autoturismul care circula în fața sa care încetinise. Pentru a nu intra în coliziune față – spate cu acesta, a virat dreapta și a pătruns pe prima bandă, moment în care a intrat în coliziune față – spate cu un alt autoturism care circula pe acolo și care era condus de o femeie de 25 ani.

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă. Primul autoturism s-a răsturnat, iar al doilea a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a unui pasager din primul autoturism, un bărbat de 39 ani. Victimele au fost preluate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Constanța și transportate la spital. Polițiștii au deschis o anchetă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*