FOTO Accident la intrarea în Valu lui Traian, în zona pădurii

În urma imapctului, cele două autoturisme au ajuns în afara părții carosabile. FOTO IPJ Constanța

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier înregistrat în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN 3, la intrarea în localitatea Valu lui Traian. Din cauza vitezei și neatenției, două autoturisme au intrat în coliziune, iar una dintre ele a fost proiectată și într-un copac. 

Accidentul s-a produs potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în data de  22 decembrie, ora 00.30. Un tânăr de 22 ani a condus un autoturism pe DN 3, pe a doua banda, dinspre Constanța către Valu lui Traian. Când a ajuns în zona de pădure, a fost luat prin surprindere de autoturismul care circula în fața sa care încetinise. Pentru a nu intra în coliziune față – spate cu acesta, a virat dreapta și a pătruns pe prima bandă, moment în care a intrat în coliziune față – spate cu un alt autoturism care circula pe acolo și care era condus de o femeie de 25 ani.

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă. Primul autoturism s-a răsturnat, iar al doilea a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a unui pasager din primul autoturism, un bărbat de 39 ani. Victimele au fost preluate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Constanța și transportate la spital. Polițiștii au deschis o anchetă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*