Bucureștean acuzat de tentativă la omor după ce și-a agresat fosta soție pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia

Plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu
Bucureștean acuzat de tentativă la omor după ce și-a agresat fosta soția în Mamaia. FOTO Arhiva CTNews

Un bărbat din București a fost reținut de procurori după ce, săptămâna trecută, în timp ce se afla în vacanță la mare împreună cu fosta soție, ar fi încercat să o violeze și apoi să o omoare, înecând-o într-o cada tip jacuzzi.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București în data de 08 august, la scurt timp după miezul nopții, bărbatul se afla împreună cu fosta soție și alte cunoștințe pe balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, moment în care a atacat-o pe femeie.

„Inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viața, rezultat care nu s-a produs datorită intervenției altor persoane”, au precizat procurorii în rechizitoriu.

Ulterior, femeia, care, potrivit anchetatorilor, trăia în prezent în concubinaj cu fostul soț, s-a întors la București și a depus plângere împotriva bărbatului. Procurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reținerea acestuia pentru 24 de ore, cercetat fiind sub aspectul infracţiunilor de tentativă de omor și viol.

În cursul zilei de vineri, 14 august, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secția de urmărire penală şi Serviciul Omoruri din Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*