Bătrân de 75 de ani, înjunghiat în scara unui bloc de pe strada București din Constanța. Autoarea agresiunii ar fi chiar fiica acestuia

Bătrân înjunghiat în scara unui bloc de pe strada București din Constanța

Polițiștii constănțeni au început o anchetă după ce un bătrân în vârstă de 75 de ani a fost înjunghiat în scara unui bloc de pe strada București din Constanța. El a suferit o plagă de 2-3 centimetri în spate și a fost transportat la spital.

Potrivit IPJN Constanța, polițiștii Secției 3 au fost sesizați marți, 18 mai, prin apel 112, după ce o persoană ar fi fost înjunghiată în spate în timp ce se afla pe casa scării unui bloc din municipiul Constanța.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 75 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În scurt timp, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei – o femeie, de 46 de ani, aceasta fiind condusă la sediul Secției 3 Poliției pentru audieri”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje SMURD și de la Ambulanță și, potrivit cadrelor medicale, bătrânul ar fi suferit o plagă înjunghiată în zona toracelui posterior, de circ 2 – 3 cm.

Conform declarațiilor unor martori, femeia care l-a rănit pe bătrân ar fi chiar fiica acestuia și ar fi cunoscută cu afecțiuni medicale.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*