Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Județean Constanța pe data de 13 ianuarie

Ședință de îndată a Consiliului Județean Constanța. FOTO CJ Constanța

O ședință extraordinară de îndată a Consiliului Județean Constanța a fost convocată pentru data de 13 ianuarie de la ora 13. Ședința se va desfășura în sistem videoconferință

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a convocat CJC în ședință extraordinară de îndată pentru data de 13 ianuarie, de la ora 13.00, iar aceasta se va desfăşura în sistem videoconferinţă.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte:

  • Proiect de hotărâre privind acoperirea definitivă a deficitului secţiunii de funcţionare şi a secţiunii de dezvoltare pe anul 2020 din excedentul bugetului local al anilor precedenţi.
  • Proiect de hotărâre privind transmiterea în administrarea Consiliului Local al Municipiului Constanţa a unor spaţii în interiorul imobilului „Pavilion Expoziţional Constanţa”, în vederea înfiinţării unui Centru de vaccinare împotriva Covid-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*