Consilierii locali din Hârșova își aleg astăzi viceprimarul, în prima ședință a CL după alegerile din septembrie

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu
Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu

Primarul reales al Hârșovei, Viorel Ionescu, a convocat pentru astăzi, la ora 17.00, prima ședință a noului Consiliu Local, în cadrul căreia se va alege și viceprimarul orașului.

„Așa cum este și firesc, pentru că Hârșova a ales continuitate, PNL-ul va avea o propunere pentru funcția de viceprimar, tot în persoana doamnei Stan Dumitra, o persoană în care am încredere și alături de care am făcut echipă și în mandatul trecut. Cred, în continuare, că Hârșova are nevoie de liniște și de o echipă care să asigure continuitate”, a precizat primarul orașului pe pagina sa de socializare.

El spune că este posibilă, însă, și constituirea unei majorități care să impună un viceprimar al opoziției, „dar care nu va avea atribuții și care va încasa o indemnizație degeaba, doar pentru a fi împotriva primarului”.

„O astfel de majoritate o calific ca fiind împotriva hârșovenilor, nu a mea. Eu voi putea gestiona activitatea și fără viceprimar, nu ar fi prima dată, dacă majoritatea Consiliului Local va dori acest lucru, însă indemnizația acestuia va fi suportată de hârșoveni. Mesajul pe care vreau să îl transmit și colegilor consilieri este unul de liniște, de normalitate și responsabilitate. Cel puțin asta îmi doresc eu și cred că și hârșovenii. Ambițiile, resentimentele, supărările și trecutul trebuie să le lăsăm în urmă și trebuie să construim viitorul, să ne gândim la binele orașului nostru. Campania s-a terminat și cred că orice persoană responsabilă are aceeași opinie ca a mea: un consilier care m-a criticat și a dezinformat în campania electorală cetățenii cu privire la activitatea mea de primar, sigur nu își va dori să fie acum viceprimar, să facă echipă sau să fie subordonat tocmai primarului Ionescu, invocând ca pretext <<binele orașului>>. Ar fi doar o dovadă de ipocrizie, consider eu! Să lăsăm, totuși, conștiința și votul fiecărui consilier să demonstreze hârșovenilor care sunt adevăratele interese ale celor trimiși să îi reprezinte”, a mai declarat Viorel Ionescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*