Ședință extraordinară de Consiliu Local Medgidia. 10 proiecte, pe ordinea de zi

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Medgidia se reunesc pe 23 martie, începând cu ora 17.00 într-o ședință extraordinară. Primarul Valentin Vrabie a inițiat 10 proiecte de hotărâri. Printre acestea, se află și aprobarea bugetului municipiului, precum și numirea unor noi persoane în structurile de conducere ale instituțiilor subordonate.

Iată ordinea de zi:

1. Aprobarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al municipiului Medgidia, pentru anul 2017

2. Aprobarea modificării şi completării Statutului Municipiului Medgidia

3. Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC APOLLO ECOTERM SRL Medgidia, pentru anul 2017

4. Aprobarea noii structuri organizatorice a Spitalului Municipal Medgidia

5. Aprobarea planului de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Medgidia, pentru anul 2017

6. Aprobarea numărului maxim de posturi de asistenţi personali pentru persoanele cu handicap grav, pentru anul 2017, conform Legii nr.448/2006 (r1)

7. Aprobarea acordării normei de hrană, pe anul 2017, personalului Poliţiei Locale Medgidia

8. Aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei “Reabilitare tramă stradală 16 km în municipiul Medgidia, judeţul Constanţa”

9. Aprobarea prelungirii mandatului de administrator al SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia

10. Aprobarea înfiinţării Clubului Sportiv “Medgidia”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*