Bugetul Spitalului Medgidia a fost rectificat la ultima ședință extraordinară a Consiliului Local Medgidia

Spitalul Muncipal Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii locali din municipiul Medgidia s-au întrunit joi, 09 noiembrie 2017, în şedinţa extraordinară. Două dintre proiectele de hotărâri de pe ordinea de zi au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

 

La primul punct a fost aprobată încetarea aplicabilității Hotărârii de Consiliu Local nr.78 din 12 mai 2017 privind aprobarea parteneriatului în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 „Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală-orașe/municipii cu populație de peste 20.000 locuitori” și a Hotărârii Consiliului Local nr.79 din 12 mai 2017, privind aprobarea proiectului „Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală zona marginalizată Medgidia”, aprobarea valorii eligibile a proiectului și a contribuției Consiliului Local Medgidia.
Cel de-al doilea punct aprobat pe ordinea de zi a fost privitor la participarea UAT Municipiul Medgidia în calitate de membru fondator la constituirea Asociației „Grup de Acțiune Locală Urban Medgidia”-GAL URBAN MEDGIDIA.
Ultimul proiect de pe ordinea de zi, cu privire la aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2017, nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*