Ziua Internațională a Copilului, moment de neuitat în municipiul Medgidia

Ziua Internațională a Copilului, moment de neuitat în municipiul Medgidia. FOTO: Primăria Medgidia

În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om – copilăria și de a aduce cât mai multe bucurii fiecărui copil.

Cu această ocazie, administrația publică locală a oferit o zi de neuitat cetățenilor din municipiul Medgidia, care au fost implicați într-o serie de activități și concerte incendiare organizate în Parcul „1 Mai”.

Copiii de toate vârstele au fost invitați să participe la Flash Mob eroi vs. eroine, Led Video Gaming, petrecerea cu personaje animate; să urmărească cinematograful în aer liber, să admire exponatele din cadrul expoziției Jurassic World Dino Expo și să se bucure de parcul de distracții alcătuit din 12 locuri de joacă gonflabile. Pe parcursul zilei, manifestările au fost însoțite de mult râvnita înghețată londoneză gratuită.

Ziua Internațională a Copilului, moment de neuitat în municipiul Medgidia. FOTO: Primăria Medgidia

Începând cu ora 16.00, scena amenajată în zona skate a parcului a fost animată timp de câteva ore în șir de Butterfly Performance și surpriza Disneyland care au adus alături de publicul larg personajele desenelor animate actuale. Pe tot parcursul spectacolului, atmosfera de sărbătoare a fost întreținută și de tunurile de confeti.

Ziua Internațională a Copilului, moment de neuitat în municipiul Medgidia. FOTO: Primăria Medgidia

Odată cu venirea serii pe scenă au urcat artiști preferați ai adolescenților precum Alina Eremia, IDK, Oscar și trupele de dans locale și județene, „Revolution Dance”, „The Fighters”, „Sweet Revo Swag Addiction” și Charzzy.

Mii de tineri au fredonat alături de celebrii soliști, cunoscutele versuri fiind părtași, astfel, la momente de neuitat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*