VIDEO Percheziții într-un dosar de furt a peste șapte tone de motorină. Doi bărbați au fost reținuți

Percheziții într-un dosar de furt a peste șapte tone de motorină. FOTO captura video

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au efectuat șapte percheziții domiciliare, iar în urma activităților desfășurate a fost descoperită o cantitate de peste o tonă de produs petrolier. Doi bărbați au fost reținuți în urma acțiunii.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 28 ianuarie, polițiști din cadrul SRPT Constanța au surprins în flagrant delict mai multe persoane în timp ce ar fi sustras motorină din vagoane de tip cisternă, pe raza județului Constanța. Pentru prinderea celor în cauză au fost executate cinci focuri de armă, însă bărbații au reușit să scape.

La fața locului polițiștii au descoperit o căruță, un autoturism și un microbuz, precum și 10 recipiente din tablă cu capacitatea de 220 de litri fiecare, încărcate cu motorină. Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că ar fi fost sustrasă o cantitate de șapte tone de produs petrolier, în valoare de aproximativ 42.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate în acest dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au pus în executare, marți, 02 februarie, șapte mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Constanța.

„Polițiștii au descoperit 1.310 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, precum și alte obiecte cu valoare probatorie. Bunurile au fost ridicate în vederea indisponibilizării”, au precizat sursele citate.

În urma cercetărilor, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. În cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*