Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța pentru acordarea reducerilor la transport pentru elevi și studenți. Proiectul a fost inițiat de consilierii PNL

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

O ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța va avea loc pe data de 7 februarie, pe ordinea de zi aflându-se un singur proiect de hotărâre referitor la acordarea de facilități la transportul pentru elevi și studenți. Proiectul a fost inițiat de către consilierii PNL.

Consiliul Județean Constanța a fost convocat în ședință extraordinară pe data de 7 februarie, de la ora 13, în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ. Pe ordinea de azi se află un singur proiect de hotărâre, referitor la facilitățile la transport pentru elevi și studenți. Proiectul a fost inițiat de consilierii județeni ai PNL.

Asociația Elevilor din Constanța a solicitat în nenumărate rânduri Consiliului Județean acordarea de unei reduceri la transportul județean pentru elevi și studenți. De asemenea, Asociația Elevilor a acționat în instanță Consiliul Județean pentru a obliga acest for să le acorde această reducere, instanța urmând să se pronunțe în acest dosar pe data de 14 februarie. Totodată, la începutul anului, elevii au și protestat în fața Consiliului Județean, cerând să le fie respectate drepturile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*