Militarii de la Mihail Kogălniceanu, gazde pentru copiii veniți în vizită în cadrul programului “Școala Altfel”

În cadrul programului „Școala Altfel“, elevii au vizitat Aeroportul Mihail Kogălniceanu și au interacționat cu militarii americani. FOTO Black Sea Area Support Team

Militarii americani din cadrul Black Sea Area Support Team din Baza Militară Mihail Kogălniceanu au fost gazde pentru mai mulți copii veniți în vizită pe aeroport în cadrul „Școlii altfel“.

Copiii au putut interacționa cu militarii americani, au putut să urce în elicoptere și mașinile de pompieri. Chiar dacă afară nu a fost soare, ba chiar a și plouat, atmosfera a fost una pozitivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*