Ședință de Consiliu Local extraordinară la Medgidia

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați joi, 5 ianuarie într-o ședință extraordinară de îndată. Evenimentul începe la ora 15.00.

Proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi privește aprobarea utilizării excedentului bugetului local al Municipiului Medgidia existent la data de 31.12.2016, pentru acoperirea temporară a golurilor de casă ale secțiunii de funcționare.

UPDATE

Joi, 5 ianuarie 2017, la Primăria Medgidia a avut loc prima şedinţa a Consiliului Local Municipal, pe anul în curs. Consilierii locali au fost convocaţi în şedinţă extraordinară de îndată pentru a vota proiectul de hotărâre privind “Aprobarea utilizării excedentului bugetului local al Municipiului Medgidia existent la data de 31.12.2016 în sumă de 571 979,78 lei pentru acoperirea temporară a golurilor de casă a secţiunii de funcţionare (cont 21.A40.11.00)”. Proiectul a fost aprobat în unanimitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*