Secții închise la Spitalul Mangalia după ce angajați ai unități au fost testați pozitiv cu COVID-19

Mai multe secții din cadrul Spitalului Municipal Mangalia au fost închise, miercuri, 12 ianuarie, după ce angajați ai unității medicale au fost testați pozitiv la infecția cu coronavirus.

Potrivit reprezentanților instituției medicale este vorba de un număr de 19 angajați din cadrul Secțiilor: Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie.

„Conform procedurilor legale în astfel de situații, am luat toate măsurile sanitare care se impun, astfel că secțiile Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie și Pediatrie au fost temporar închise, timp de șapte zile, iar internările direcționate către cele mai apropiate unități medicale. Camera de gardă de la Pediatrie rămâne în continuare deschisă, doar pentru urgențe, în cadrul Pavilionului A”, a declarat managerul spitalului, Alina Dan.

Tot ea precizează că a fost înștiințată conducerea DSP Constanța, cea de la Ambulanță, precum și cea a spitalelor din apropierea Mangaliei, în eventualitatea în care vor fi pacienți care vor avea nevoie de internare pe secțiile respective.

Imediat ce situația va permite redeschiderea secțiilor, reprezentanții spitalului vor informa, în timp util.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*