Dosar penal pentru un constănțean prins în timp ce conducea un autoturism cu numere false

Dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu numere false. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră au depistat, în Portul Constanța, un cetățean român care conducea un autoturism ce avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au oprit marți, 9 noiembrie, pentru control, un autoturism în Poarta de acces numărul 5 a Portului Constanța. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că plăcuțele de înmatriculare au aparținut unui alt autoturism, radiat din circulație.

Conducătorul auto a declarat că a montat acele plăcuțe pentru a evita plata taxei de intrare în port, întrucât pentru acele numere avea autorizație de intrare liberă.

Poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false.

Garda de Coastă informează toți participanții la trafic despre faptul că drumurile de acces din interiorul portului Constanța sunt drumuri publice, deschise circulației publice, aplicându-se în acest sens codul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*