Secția de Dermatovenerologie a Spitalului Județean Constanța, relocată în incinta Policlinicii nr.2

Secția de Dermatovenerologie a Spitalului Județean Constanța, relocată în incinta Policlinicii nr.2. FOTO SCJU Constanța

Secția de Dermatovenerologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost relocată, urmând ca vechea clădire unde funcționa aceasta să fie reabilitată. Noua locație a secției este în incinta Policlinicii nr.2.

„Condiții hoteliere de înaltă calitate pentru pacienții Secției Clinice Dermatovenerologie. Secția exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost de curând relocată. Aceasta funcționează acum în cadrul Policlinicii nr.2, situată pe strada Ștefan cel Mare nr. 133, într-un spațiu care a fost recent modernizat, cu fonduri SCJU și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. Pacienții vor beneficia acum de cele mai bune îngrijiri medicale, într-un spațiu modern, care respectă toate standardele în ceea ce privește siguranța și securitatea pacientului”, au transmis reprezentanții unității sanitare.

Secția de Dermatovenerologie a Spitalului Județean Constanța, relocată în incinta Policlinicii nr.2

În noua locație, situată în cadrul Policlinicii nr 2, la etajele V și VI, se va asigura asistență medicală pentru un număr de 25 de pacienți, în regim de spitalizare de zi și spitalizare continuă. Secția dispune de 11 saloane pentru pacienți, trei cabinete pentru medici, două săli de tratament și o sală de mică chirurgie.

Vechea clădire a clinicii, situată pe Aleea Portului nr. 6, aflată într-un stadiu avansat de degradare, urmează să fie predată Consiliului Județean în vederea reabilitării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*