Constănțenii și turiștii se mai pot bucura numai astăzi de o plimbare cu autobuzele etajate

Constănțenii și turiștii se mai pot bucura numai astăzi de o plimbare cu autobuzele etajate. FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că începând de luni, 19 septembrie, suspendă linia estivală CiTY TOUR.

Constănțenii și turiștii se mai pot bucura de o plimbare la înălțime numai duminică, 18 septembrie, pe traseul: Gară CFR – bd. 1 Mai – Port Constanța – bd. Regina Elisabeta – str. Termele Romane – str. Traian – str. Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia – Tabără Turist – bd. Mamaia – bd. Tomis – str. Ferdinand – Gară CFR.

Linia CiTy TOUR este deservită de 6 autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar:

  •     sens Gară CFR – Tabără Turist: 09.00 – 20.40;
  •     sens Tabără Turist – Gară CFR: 09.00 – 22.00;

Prețul unei călătorii este de 3 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat. Principalul avantaj este posibilitatea achiziționării unui bilet de 5 lei, valabil toată ziua. Astfel, se poate întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, călătoria urmând să fie reluată cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*