Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, închis astăzi din cauza condițiile meteorologice nefavorabile

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC). FOTO Adrian Boioglu
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC). FOTO Adrian Boioglu

Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa a anunțat că este închis astăzi din cauza condițiile meteorologice nefavorabile.

Datorită condițiilor meteorologice actuale și căderilor de țiglă de pe acoperiș, muzeul este închis pentru vizitare astăzi, 19.11.2023. Măsura este luată pentru a nu periclita siguranța fizică a posibililor vizitatori”, a anunțat conducerea muzeului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*