SEAS 2023: Spectacolul „Zorba Grecul” va răsuna în sunetul valurilor la Teatrul de Vară Soveja din Constanța

Spectacolul „Zorba Grecul” va răsuna în sunetul valurilor la Teatrul de Vară Soveja din Constanța

Teatrul de Stat Constanța a invitat spectacolul „Zorba Grecul” de Nikos Kazantzakis, în adaptarea originală a lui Hristo Boicev, să participe la cea de-a doua ediție a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2023. În cadrul acestui eveniment cultural de prestigiu, desfășurat la malul mării, publicul va avea ocazia să se bucure de talentul actorilor și muzicienilor din România.

Sâmbătă, 5 august, începând cu ora 21.00, Teatrul Național din Timișoara va prezenta spectacolul „Zorba Grecul” la Teatrul de Vară Soveja din Constanța. Piesa, printr-o regie artistică semnată de Mihaela Lichiardopol, aduce în prim-plan universul adorat de Zorba și oferă publicului o combinație captivantă de umor, sensibilitate și emoție.

Protagonistul celebru, Zorba, va prinde viață prin interpretarea talentatului actor Ion Rizea, cunoscut pentru carisma și abilitatea sa scenică impresionantă. Alături de el, un grup de actori excepționali, precum Matei Chioariu, Alina Ilea, Ana Maria Cojocaru, Cătălin Ursu și mulți alții, vor completa o distribuție de excepție.

Scenografia spectacolului, cu decoruri semnate de Emil Bejenaru și costume realizate de Gabriela Strugaru-Popa, va crea atmosfera autentică a Greciei. Mișcarea scenică va fi asigurată de Alina Ilea, iar sound și video designul vor purta semnătura lui Sebastian Hamburger, în timp ce Florian Putere se va ocupa de light design.

Pentru cei interesați, biletele pentru reprezentația „Zorba Grecul” din 5 august pot fi achiziționate online, de pe platforma mystage.ro. Nu ratați ocazia de a vă bucura de teatru și muzică de calitate, sub cerul senin de la malul mării!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*