Pentru remedierea unei avarii, RAJA oprește marți, 15 martie, furnizarea de apă pe mai multe străzi din Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Ion Lahovari cu Constantin Dobrogeanu Gherea din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, marți, 15 martie, în intervalul orar 09.00 – 21.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul delimitat de străzile: Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Topraisar – I.G. Duca – Țepeș Vodă – Călărași – Ion Lahovari;
  • strada Răsuri, zona delimitată de străzile Izvor și Portiței;
  • strada Trandafirului, tronsonul cuprins de străzile Izvor și Portiței;
  • strada Lt. Dumitru Theodor Lemnea și punctul termic 126.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, utilizatorii afectați de aceste intervenții sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care se va sista alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*