Fanfara “Muzica Apelor” susține mai multe concerte în perioada următoare

Fanfara Muzica Apelor RAJA. FOTO Cătălin Schipor

Magia sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă pe toți să lăsăm emoțiile să ne copleșească și să trăim aceste momente pline de intensitate. Și cum altfel putem exprima ceea ce simțim dacă nu prin muzică? Muzica deține puterea de a aduce oamenii împreună în diferite moduri. Din acest motiv, Fanfara “Muzica Apelor” dă tonul veseliei pe portative, în perioada sărbătorilor de iarnă. Cei 25 de instrumentiști constănțeni vor completa tabloul feeric al orașului pregătit de sărbătoare, printr-un program muzical totodată un dar de suflet, urcând cu inima, în caruselul sunetelor magice.

Muzica tradițională, specifică sărbătorilor de iarnă, acompaniată de celebre valsuri și marșuri militare, nu va lipsi din repertoriul artiștilor. Vibrația instrumentelor vă va acompania în acest an la Târgul de Crăciun, amenajat în acest an în parcul Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” (TNOB), precum și în Centrul Comercial Vivo din municipiul Constanța.

Concertele Fanfarei “Muzica Apelor” se vor desfășura după următorul program:

  • Vineri – 15 decembrie 2023, ora 17.00 – Centrul Comercial Vivo;
  • Sâmbătă – 16 decembrie 2023, ora 16.30 – Târgul de Crăciun (TNOB);
  • Duminică – 17 decembrie 2023, ora 17.00 – Centrul Comercial Vivo
  • Vineri – 22 decembrie 2023, ora 16.30 – Târgul de Crăciun (TNOB);
  • Sâmbătă – 23 decembrie 2023, ora 17.00 – Centrul Comercial Vivo.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*