Se reabilitează carosabilul pe străzile din cartierul Faleză Nord. Șoferii sunt rugați să nu parcheze pe trotuar sau pe carosabil

Echipele Confort Urban intervin vineri, 4 martie, cu utilaje de asfaltare în cartierul Faleză Nord, pe strada Belvedere, dinspre strada Rotterdam spre strada Yokohama. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier va fi restricționat parțial, până la ora 16.00. Lucrările vor continua luni, cu același regim de restricții de trafic rutier.

Tot vineri, 4 martie, se decopertează carosabilul pe strada Salonic. Intervențiile se desfășoară cu restricții parțiale de trafic rutier. Ulterior, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt.

Lucrări de reamenajare a infrastructurii rutiere vor avea loc și pe strada Yokohama și strada Pescarilor, tronsonul delimitat de strada Shanghai și strada Yokohama.

Autoritățile fac apel la conducătorii auto care tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*