FOTO Spectacol dedicat Zilei Internaționale a Femeii, pus în scenă la Casa de Cultură Ioan N. Roman din Medgidia

Casa de Cultura Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Casa de Cultură Ioan N. Roman din Medgidia pune în scenă sâmbătă, 5 martie, spectacolul intitulat „Mulțumesc, iubită mamă!” – dedicat sărbătoririi Zilei Internaționale a Femeii.

Început de la ora 16.00, spectacolul dedicat zilei de 8 Martie, este structurat pe două părți. Astfel, în prima parte vor interpreta copii ai clasei de canto, instructor Stela Trifan, și copii ai clasei de pian Angela Moraru. În partea a doua vor evolua copiii clasei de canto, instructor Daniel Mititelu și copii ai clasei de pian Angela Bejenaru.

Cele două parți vor fi îmbinate în pași de dans de trupa de dans modern „Revolution Dance”.

Spectacolul este oferit de Primăria municipiului, în colaborare cu Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada” Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*