FOTO De Moș Nicolae, Primăria Mihai Viteazu a oferit dulciuri elevilor din comună

Primăria Mihai Viteazu. FOTO Paul Alexe

Pentru că și anul acesta școlarii din comuna Mihai Viteazu au fost ascultători de părinți și de cadrele didactice, Moș Nicolae a avut grijă de ei.

Reprezentanţii Moșului au fost viceprimarul Adrian Costache, alături de conducerile unităților de învățământ, care le-au oferit cu această ocazie, vineri, 6 decembrie, pachete ce conțin dulciuri celor aproape 700 de elevi din comună.

„Am dat cadouri la copii, astăzi, de Moș Nicolae. Toți copiii de școală au primit cadouri de Moș Niculae, care au constat în dulciuri. Avem 698 de copii înscriși la școlile din Mihai Viteazu și Sinoie și toți au primit pachete. Copii au fost foarte bucuroși de primirea acestor cadouri, ne-au așteptat foarte cuminți în clase, am fost în fiecare clasă și le-am înmânat personal, împreună cu conducerea școlii. Acum ne așteaptă și de Crăciun”, a spus viceprimarul Adrian Costache.

El spune că și de Crăciun le vor fi oferite astfel de pachete cu bunătăți copiilor din comună, dar și persoanelor dezavantajate social.

„Pentru Crăciun avem același program, și pentru copii, și pentru bătrâni și persoanele cu dizabilități, cele afectate social, toți vor fi răsplătiți cu o pungă cu dulciuri. Toate din bugetul local. De asemenea, pentru bătrâni am aprobat un ajutor social, în valoare de 350 de lei. Pentru bătrânii care nu au venituri, sau au venituri până la 1.200 de lei, și depășesc vârsta de 60 de ani, ca ajutor de sărbători”, a precizat edilul.

Primăria a început din timp pregătirile pentru sezonul de iarnă din comună, iar luminițele festive au fost deja aprinse încă din 1 decembrie.

„Ne-am ocupat și de iluminatul festiv. Anul acesta am adăugat noi globuri și luminițe și am împodobit ceva mai mult comuna, am făcut-o mai frumoasă decât era înainte. Instalația este achiziționată de noi, am folosit ce avem din anii trecuți, și am mai achiziționat o parte, iar la ora actuală am terminat deja de montat. De la 1 decembrie am aprins și beculețele. Investiția nu a fost foarte mare, undeva la 20.000 de lei. Beculețele vor fi aprinse până după anul nou. Acestea sunt legale la iluminatul public și vor funcționa atât cât funcționează acesta”, a mai spus viceprimarul Adrian Costache.

El le-a urat localnicilor ca anul care vine să fie unul mult mai bun și să-i găsească sănătoși.

„Tuturor le transmit să aibă parte de un an nou sănătos și plin de realizări. Să sperăm că anul viitor va fi unul mai bun din punct de vedere al traiului în comună. Sperăm să-i putem ajuta în acest sens”, a conchis edilul.

El a fost susținut și de Elena Poteleanu, secretarul comunei, care a spus că pentru anul viitor administrația locală are în vedere realizarea mai multor proiecte menite să crească nivelul de trai din comună, proiecte ce ar urma să fie depuse în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), dar, deocamdată, acestea sunt la stadiul de analiză.

„Anul care vine cred că o să aducă o mai bună colaborare între instituțiile publice și cetăţeni. Este o altfel de deschidere acum și sperăm să fie un suflu nou pe care îl aduce domnul viceprimar în instituția publică. Sperăm să demarăm proiecte pe PNRR, dar, deocamdată, acestea sunt la nivel de discuții și analiză și nu le putem prezenta încă public, dar sperăm că o să fie un an mult mai bun decât cel ce se încheie. Să fim sănătoși, Dumnezeu să ne lumineze mintea și să fim mai înțelepți”, a spus Elena Poteleanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*