Se caută constănțeni ce vor să cazeze gratuit un voluntar internațional

O idee cu totul provocatoare pentru constănțeni

Global Host reprezintă o idee cu totul provocatoare pentru constănțeni, şi anume găzduirea unui voluntar international venit pe proiectele sociale desfăşurate de AIESEC având beneficiul de a crea prieteni şi de a cunoaşte culturi noi.

Tinerii plini de entuziasm, interesaţi de problemele globale, soluționarea lor și de depășirea barierelor culturale, veniţi să ridice nivelul de conştientizare ale celor 17 obiective de dezvoltare sustenabilă.

Beneficii precum exersarea limbii engleze, cunoaşterea unor noi elemente de gastronomie internaţională, crearea de legături de viitor, oportunitatea de a prezenta adevărata Românie, cu locurile frumoase, cultura și tradițiile noastre şi o experiență de neuitat în această vară sunt motive pentru care nu trebuie să eziţi să fii Global Host.

“Am o prietenă în Mexic, iar oamenii se miră când află. Este rezultatul celor 6 săptămâni în care am cazat un voluntar internațional chiar în casa mea. A fost interesant să aflu despre cultura unei țări chiar de la un locuitor al acesteia și am învățat cum să îmi împart spaţiul personal cu altcineva. Cu siguranță o experiență pe care o recomand!”, Antonia Ioana Nicolau, tânără ce a fost Global Host pentru un voluntar internaţional

AIESEC este o organizație internaţională, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați de problematici globale, leadership și management. AIESEC dorește să dezvolte abilităţi de leadership tuturor tinerilor din societatea noastră prin desfăşurarea de proiecte sociale, folosind ca metodă educaţia non-formală. Considerăm că primordial pentru îmbunătăţirea situaţiei actuale, este realizarea de programe de voluntariat internaţionale.

Înscrierile pentru program se fac pe site-ul oficial al organizației, www.aiesec.ro/global-host/ până pe data de 20 iunie. Nu ezita! Înscrie-te acum şi vei avea o experiență de neuitat vara aceasta!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*