FOTO VIDEO Accident grav la ieșirea din Lazu spre Autostrada A4. Circulația a fost blocată

Două mașini s-au ciocnit pe DN 39 la ieșirea din localitatea Lazu

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 8.15 pe DN 39, la ieșirea din localitatea Lazu spre Autostradă. Au fost înregistrate trei victime, dintre care una fiind găsită în stop cardio-respirator.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere de la o societate din zonă. În imagini se poate vedea cum o mașină încetinește pentru a vira la dreapta, moment în care, șoferul autoturismului care circula în spate ei schimbă brusc banda. Peste câteva secunde este lovit din spate de un alt autoturism care circula cu viteză în aceiași direcție de mers, impactul fiind foarte violent.

În urma impactului, conducătorii auto din cele două mașini – două femei au fost grav rănite, iar circulația în zonă a fost blocată. La fața locului au fost trimise echipaje ale ISU Dobrogea, Serviciului de Ambulanță și elicopterul SMURD. Una dintre victime a fost găsită în stop  cardio – respirator, iar în urma intervenției cadrelor medicale și-a reluat activitatea cardiacă, aceasta fiind preluată de elicopter și transportată la Spitalul Județean.  Cea de-a două victimă a fost preluată și ea de o ambulanță și transportată la spital. Ulterior a fost identificată și o a treia victimă, un bărbat cu traumatism cranian.

 

UPDATE:

Oficial de la IPJ Constanța

”   La data de 21 noiembrie a.c., ora 08.08, o femeie, de 58 de ani, din  Constanța, a condus un autoturism pe DN 39 , dinspre Constanța către Agigea, iar pe raza  localității Lazu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda 1 către banda 2, intrand în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Constanța.

     În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei femei, de 66 de ani, din constanța, pasageră în primul autoturism, precum și rănirea ușoară a celor doi conducători auto,” au precizat reprezentanții IPJ Constanța.
Un martor al accidentului a relatat pe un grup de pe Facebook detalii:
“Off topic…Să clarificăm unele lucruri,am ajuns la 2 minute la locul accidentului (locuiesc în zonă),șocant dar totuși suntem bărbați,ce să vezi,două doamne inerte în Dacia Sandero, ambele inconștiente,suspendate în centurile de siguranță,pe cealaltă parte conducătorul mașinii Mercedes,nepăsător,scufundat în smartphone până în gât,îl suna pe tata care a ajuns mai repede decât elicopterul SMURD.
Logic că fiind parapetul pe mijloc participanții la trafic care au văzut comportamentul conducătorului de Mercedes au rămas blocați , toți au afirmat că de la bifurcație Cumpăna acesta a condus foarte repede și făcând jaloane printre ei.Am participat la măsurători,urmă de frânare peste 100 de m.,aflându-ne la o distanță considerabilă de ambulanță și văzându-l pe șofer apropiindu-se de noi,un tip de lângă mine îl întreabă pe șoferul la Mercedes de starea victimei, la care acesta răspunde sec,plin de scârbă :”dă-o în p… mea”(P.S. Dacă era mama muream cu el de gât),asta înseamnă lipsă de educație,teribilism,viteză,etc…Nu văd nici o vină din partea doamnei din Sandero,impactul a fost central aceasta neștiind că celălalt vroia să decoleze,să dea D-zeu să se facă bine!” a povestit Edy M.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*