Scor record obținut de Florin Mitroi la Valu lui Traian. El anunță și retragerea din funcția de consilier județean

Florin Mitroi, primarul din Valu lui Traian. FOTO CTnews.ro

Florin Mitroi a anunțat că se retrage din funcția de consilier județean pentru a se dedica exclusiv Primăriei Valu lui Traian după ce a obținut un nou mandat la alegerile din 27 septembrie cu un scor record.

Florin Mitroi a afirmat că a obținut la aceste alegeri cel mai bun scor înregistrat până acum în toate competițiile electorale la care a participat.

“La turul pentru primar, am obținut un scor de 90,1%, cel mai bun de până acum și o surpriză având în vedere că este al cincilea mandat al meu. Vălurenii au confirmat încă o dată că uniți sunt o forță și că omul în care au încredere este Florin Mitroi. Nu pot decât să le mulțumesc și să mă apuc din nou de treabă, mai ales acum că voturile lor îmi oferă o susținere semnificativă”, a declarat Mitroi.

El a explicat care este situația și în Consiliul Local Valu lui Traian.

“La turul pentru consiliul local am obținut 15 mandate din 17, urmând să formăm Consiliul Local împreună cu primele două poziții de pe lista PSD. Sunt sigur că vom colabora bine și în interesul cetățeanului, pentru că până la urmă nu contează culoarea politică pe cât contează să vrei să faci treabă și să îmbunătățești viața comunității din care faci parte. De-a lungul întregii mele activități politice am fost de altfel un susținător al colaborării între partide. Echilibrul este cheia succesului și capacitatea de a întelege că suntem cu toții doar niște oameni aleși de cetățeni să muncim pentru ei. În momentul în care alegerea cetățeanului se schimbă în defavoarea noastră, întreaga putere dată de funcție se pierde. Așadar, până la urma este și în interesul nostru personal să punem împreună umărul la treabă, atât la nivel local cât și județean și central. Asta ca să nu mai spun că această frumoasă comună pe care o conducem este și casa noastra, a celor aleși”, a declarat Florin Mitroi. 

El a precizat că renunță la mandatul de consilier județean.

“La turul pentru Consiliul Judetean am fost înscris pe listele PNL la poziția 7 și, datorită numărului mare de voturi obținute, am câștigat și aici funcția vizata. Deși mi-ar face o mare plăcere să mă implic în viața județului alături de colegii mei, oameni capabili și cu experiență, mă voi retrage totuși din funcțiile de consilier județean și local în favoarea celei de primar. Valu lui Traian este și va rămâne întotdeauna sufletul meu. Am însă încredere totală că cei doi colegi ai mei câștigători – dl Chițac și dl Lupu, ca și toți consilierii locali și județeni aleși și dl Huțuca, președintele partidului, vor dezvolta în municipiu și în tot județul o politică bazată pe respect, înțelegere și prosperitate, tratând cu echilibru relația cu colegii din alte partide. Repet, în echilibru stă cheia succesului, și nu consider că la acest moment zona noastră are nevoie de dispute, ci de soluții rapide și practice pentru dezvoltare.

În concluzie, le mulțumesc tuturor celor care au rămas aproape de mine și de PNL și le garantez că nu vor regreta. Împreuna, suntem mai puternici!”, a transmis Florin Mitroi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*