Școlile și grădinițele din tot județul Constanața rămân închise până luni, 16 ianuarie

Copiii nu mai merg prin zăpadă la școală. FOTO a1.ro
Școlile sunt în continuare închise. FOTO a1.ro

Inspectoratul Școlar Constanța a decis ca toate unitățile din învățământul pre-universitar de stat să rămână închise pe perioada codurilor Galben și Portocaliu de vreme rea și a zilelor geroase care urmează.

În consecință, școlile și grădinițele nu își vor deschide porțile până luni, 16 ianuarie 2017. În cazul în care situația o cere, în week-end se poate decide prelungirea acestei perioade. Decizia dascălilor a fost confirmată de către Comandamentul pentru Situații de Urgență.

Citește și: Constanța, din nou sub Cod Portocaliu de viscol, ninsoare puternică și polei. Avertizarea este valabilă de marți seara

UPDATE: Iată și comunicatul oficial al Inspectoratului Școlar Județean Constanța:

“Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit în data de 10.01.2017, a hotărât suspendarea cursurilor din toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța pentru zilele de miercuri – 11.01.2017, joi – 12.01.2017 și vineri – 13.01.2017.

Decizia a fost luată ținându-se cont de condițiile meteorologice nefavorabile, de necesitatea asigurării condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs, precum și a siguranței persoanelor implicate în procesul instructiv-educativ.

Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului, respectiv al anului şcolar, stabilite de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ şi comunicate Inspectoratului Școlar Județean Constanța”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*