UPDATE Vizita Ministrului Educației de la Constanța a fost anulată. Adrian Curaj s-ar fi întâlnit cu inspectorii școlari generali din județele din sud estul României

Adrian Curaj, ministrul Educației
Adrian Curaj, ministrul Educației

UPDATE: Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța au anunțat la ora 19.00 că Ministrul Adrian Curaj nu mai vine la Constanța

Adrian Curaj și-a programat întânirea cu inspectorii școlari generali din județele Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Galați, Ialomița și Tulcea la malul mării.

Întâlnirea de lucru se va desfășura în sala de conferințe a Hotelului „Bulevard” din Constanța și se înscrie în seria de întruniri regionale pe care domnia sa le efectueză în vederea discutării subiectelor de actualitate referitoare la sistemul de învăţământ preuniversitar cu inspectorii şcolari generali. Totul durează 3 ore.

La ora 16.30 ministrul va vizita Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*