Șase persoane rănite în coliziunea dintre un microbuz și o mașină la intersecția cu stațiunea Neptun

Elicopter SMURD. FOTO Adrian Boioglu

Un grav accident rutier, soldat cu șase persoane rănite, a avut loc luni, 28 august, pe DN 39, în zona intersecției cu stațiunea Neptun. Evenimentul rutier a avut loc între un microbuz și un autoturism, necesitând intervenția imediată a echipajelor de urgență.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, la scurt timp după producerea accidentului, echipele de intervenție ale pompierilor au fost alertate și s-au deplasat rapid la fața locului. Printre acestea s-au numărat autospeciala pentru transportul victimelor multiple, o autospecială echipată cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD. Mai mult decât atât, două ambulanțe ale Serviciului Județean au fost mobilizate pentru a acorda asistență medicală celor implicați în coliziune.

În urma impactului, șase persoane au suferit răni în urma impactului dintre cele două vehicule. Din fericire, toate victimele erau conștiente în momentul sosirii echipajelor de urgență. Cinci dintre răniți au fost transportați la spital cu ajutorul autospecialei de transport pentru victime multiple, precum și cu ambulanțele Serviciului Județean și SMURD. Cea de-a șasea persoană rănită a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor necesare.

Polițiștii rutieri au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la producerea accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*