Pasarela pietonală de la Poarta 2 a Portului Constanța intră în reparații. Accesul persoanelor va fi restricționat

Pasarela pietonală de la Poarta 2 a Portului Constanța intră în reparații. FOTO CNAPM SA

Pietonii nu vor mai avea acces, începând de joi, 5 august, pe pasarela de la Poarta 2, în zonă realizându-se lucrări de reparații.

Potrivit reprezentanților Portului Constanța, în zonă vor fi poziționate echipamente și utilaje grele, măsura restricționării fiind necesară pentru a evita orice fel de incident ce ține de siguranța persoanelor și a lucrărilor.

Reparațiile capitale la pasarela pietonală sunt axate pe execuția lucrărilor de rezistență și lucrărilor de instalații electrice și branșament la rețeaua electrică.

Pasarela a fost dată în exploatare în anul 1965, iar în anul 1995 a fost reabilitată. Este realizată din beton armat și are lungimea totală de 172 de metri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*