Constanța se află astăzi sub avertizare cod galben de vânt puternic

Cod galben de vânt puternic la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în municipiul Constanța, vor fi intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55-60 km/h. Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă astăzi, până la ora 20:00.

Astăzi, vremea va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în special spre seară și noaptea.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 9 grade.

Primăria Constanța a anunțat că cetățenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922;

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*