VIDEO O cisternă încărcată cu sute de baxuri de țigări de contrabandă a fost depistată de polițiștii de frontieră

Cisternă încărcată cu țigări de contrabandăCisternă încărcată cu țigări de contrabandă

UPDATE Șoferul bulgar a fost arestat pentru 30 zile. Polițiștii de frontieră au finalizat numărătoarea pachetelor și spun că au găsit 159.980, în valoare de aproximativ 1,6 milioane lei.

Un caz mai puțin obișnuit a fost scos la iveală de oamenii legii. O cisternă din Bulgaria burdușită cu peste 500 de baxuri de țigări (250.000 de pachete) a fost prinsă de polițiștii de frontieră.

Transportul ilegal era urmărit de o echipă formată din procurorii Curții de Apel Constanța, polițiști judiciariști de la Garda de Coastă, lucrătorii SRI, cei ai Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă – Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa și polițiști de la DGA.

Autocisterna marca MAN, înmatriculată în Bulgaria a intrat în țară din Bulgaria prin punctuld e trecere a frontierei Giurgiu. Mașina se afla în județul Dolj atunci când a fost oprită în trafic.

Șoferul de origine bulgară este cercetat acum pentru contrabandă. Valoarea estimată a țigărilor este de peste un milion de euro.

Adauga valoare acestui articol "VIDEO O cisternă încărcată cu sute de baxuri de țigări de contrabandă a fost depistată de polițiștii de frontieră"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News