VIDEO O cisternă încărcată cu sute de baxuri de țigări de contrabandă a fost depistată de polițiștii de frontieră

Cisternă încărcată cu țigări de contrabandă
Cisternă încărcată cu țigări de contrabandă

UPDATE Șoferul bulgar a fost arestat pentru 30 zile. Polițiștii de frontieră au finalizat numărătoarea pachetelor și spun că au găsit 159.980, în valoare de aproximativ 1,6 milioane lei.

Un caz mai puțin obișnuit a fost scos la iveală de oamenii legii. O cisternă din Bulgaria burdușită cu peste 500 de baxuri de țigări (250.000 de pachete) a fost prinsă de polițiștii de frontieră.

Transportul ilegal era urmărit de o echipă formată din procurorii Curții de Apel Constanța, polițiști judiciariști de la Garda de Coastă, lucrătorii SRI, cei ai Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă – Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa și polițiști de la DGA.

Autocisterna marca MAN, înmatriculată în Bulgaria a intrat în țară din Bulgaria prin punctuld e trecere a frontierei Giurgiu. Mașina se afla în județul Dolj atunci când a fost oprită în trafic.

Șoferul de origine bulgară este cercetat acum pentru contrabandă. Valoarea estimată a țigărilor este de peste un milion de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*