Șase noi sensuri unice vor fi instituite, săptămâna viitoare, în municipiul Constanța

Noi sensuri unice vor fi instituite în municipiul Constanța: strada Tudor Vladimirescu. FOTO Primăria Constanța

Pentru a crește fluența traficului rutier și pentru reducerea numărului de ambuteiaje, dar și pentru scăderea poluării datorate staționării prelungite a autovehiculelor, Primăria Constanța implementează noi măsuri de resistematizare rutieră în zonele rezidențiale.

Potrivit reprezentanților instituției, aplicarea acestor măsuri va duce la crearea de noi zone de parcare. Astfel, începând de miercuri, 21 aprilie, șase străzi vor fi reconfigurate prin introducerea regimului de sens unic:

  • strada Ștefan Mihăileanu devine arteră cu sens unic, dinspre strada Griviței spre strada Cuza Vodă;
  • strada Tudor Vladimirescu devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Tomis spre strada Răscoala din 1907;
  • strada Decebal devine arteră cu sens unic, dinspre strada Răscoala din 1907 spre bulevardul Tomis;
  • aleea Câmpinei devine arteră cu sens unic, dinspre strada Prelungirea Liliacului spre strada Câmpinei;
  • strada Dionisie cel Mic devine arteră cu sens unic, dinspre strada Barbu Ștefănescu Delavrancea până la aleea care asigură legătura cu strada Soveja, în zona blocului 70.

De asemenea, pe aleea adiacentă străzii Flămânda se instituie sens unic.

Introducerea regimului de sens unic a fost aprobată de Comisia de Circulație, cu avizul IPJ Constanța – Serviciul Rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*