Șase magazine din mallurile Vivo și Tom, amendate cu 30.000 de lei pentru că funcționau deși trebuiau să fie închise

Mașină de Poliție

Șase magazine din mallurile Vivo și Tom au fost amendate cu 30.000 de lei în total pentru că funcționau deși trebuiau să fie închise în weekend, având în vedere că municipiul Constanța se află în carantină

Polițiști din cadrul Secției 2, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competență, au identificat 6 puncte de lucru ale unor societăți comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a activității.

Polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 30.000 de lei.

Este vorba de mallurile Vivo și Tom. La Vivo au fost amendate un magazin de haine și unul de jucării, iar la Tom – o insulă cu obiecte personalizabile, o florărie, un magazin de încălțăminte și unul de jucării.

În perioada cât municipiul Constanța se află în carantină, în weekend, în malluri, pot fi deschise doar magazinele alimentare, farmaciile, curățătoriile și magazinele care comercializează produse pentru hrana animalelor de companie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Stiri de Ultima Ora - Șase magazine din mallurile Vivo și Tom, amendate cu 30.000 de lei pentru că funcționau deși trebuiau să fie închise | » Stiri si Oferte

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*