Șofer bulgar rănit în urma unui accident rutier în apropiere de Negru Vodă

În urma accidentului, autotrenul a fost distrus. FOTO IPJ Constanța

Un cetățean bulgar, a fost rănit, iar autotrenul pe care îl conducea a fost distrus după ce bărbatul a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a produs în seara de 10 octombrie, în jurul orei 23.20, pe DN 38. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cetăţean bulgar, a condus ansamblul de vehicule format din autotractorul marca Mercedes, care tracta o semiremorcă, dinspre Comana către Negru Vodă.  Pe fondul neatenţiei în conducere, bărbatul a pierdut controlul direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă prin dreapta şi intrând într-un copac.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Constanța ajuns la fața locului l-au găsit pe șofer cu un traumatism toracic forte bazal stâng.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*