Sărbătorim Săptămâna Mondială a Spaţiului Cosmic

Săptămâna Mondială a Spaţiului Cosmic

La nivel mondial, în perioada 4-10 octombrie se organizează „Săptămâna Mondială A Spaţiului Cosmic” Tema din acest an 2017 este ”Explorând Noi Lumi în Spațiu”.

Cu prilejul acestui eveniment şi Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa /(Planetariu şi Observatorul Astronomic), organizează o serie de activităţi.
Alături de vizitatorii pasionaţi de astronomie, la aceste manifestări îi avem ca parteneri pe cei de la Liceul Teoretic „Ovidius” ; Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa; Atelierele Brik expert.

Veţi putea vedea expoziţii, prezentări proiecte, concurs de astronomie, filme documentare, dar şi jocuri educativ-distractive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*